Hogyan kerülhetsz fel a Boldogság Térképre?

smileAzzal, hogy regisztrálsz és elküldöd a jó cselekedeted történetét, vagy részt veszel egy pályázatunkon, Te már fel is kerülsz Magyarország Boldogság Térképére. Amit tehetsz mások boldogságáért, az nem jelképes, hanem nagyon is gyakorlati. Veled együtt akkor leszünk elégedettek ezzel az önkéntes tevékenységgel, ha betöltjük Magyarország Boldogság Térképét, ami akkor lesz, ha nem lesz szinte egy tenyérnyi üres hely sem ezen a boldogságtérképen, hanem szerte az országban mindenhol van valaki, aki tesz valamit mások boldogságáért.

A környezetünkben sok boldogtalansággal találkozhatunk és rengeteg rossz hír árad a médiából is ránk. A legrosszabb az, ha megadjuk magunkat a rossz híreknek, ezzel szembern viszont a legjobb hozzáállás az, hogy mindezek ellenére teszünk valamit a boldogságért. A beletörődéssel szemben mindannyiunk rendelkezésére áll a lehetőség arra, hogy cselekedjünk. Nagyon is valószínű, hogy egyénként nem oldjuk meg egyedül a teljes emberiség problémáit. Nem szabad azonban leértékelnünk a saját lehetőségeinket minimum abban, hogy számos emeber boldogságáért tehetünk valamit, s ha az kicsinek tűnik is számunkra, a másik számára akár óriási segítség is kehet. És ha ezt sokan tesszük, az eredmény érezhető és látható lesz.

Mit tehetsz valaki más boldogságáért?

boldogsagTe is kitalálhatsz és megtehetsz valami akár egyszerű dolgot, amitől más boldogabb lesz, de további ötleteket találsz itt, a Történetek menüpont alatti írásokban, illetve részt vehetsz országos gyerekpályázatunkon akár Te magad, ha nem múltál el 18 éves, vagy részt vehetsz a gyerekeiddel, osztályoddal, csoportoddal. A történetek egy részét azon barátaink beszámolóiból gyűjtjük ki, akik már tettek valami és meg is írták ide, a Boldogság Térképre, illetve akik ilyen irányú pályázatainkon részt vettek. Oszd meg Te is velünk, ha sikerült valakit akár csak egy kicsit is boldogabbá tenned, mert abból mások is erőt és bátorságot merítenek.

Örülünk, ha velünk tartaszt egy boldogabb Magyarországért! Számítunk a részvételedre! 

Idei Országos Pályázatunk Gyerekeknek:

Palyazat Epitsunkjobbvilagot

Pályázati részletekért kattints ide!